Jogi információk

Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el:
Az IT Business Consulting Magyarország Kft. (továbbiakban ITBC) www.itbc.hu internetes címén elérhető, illetve annak bármely és valamennyi oldalának megnyitásával, illetve a webterületen feltüntetett e-mail címek elérésével az alábbiakban ismertetett feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Az ITBC weboldalai szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása csak az ITBC előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért az ITBC felelősséget nem vállal.

Az ITBC a weboldal használatából eredő károkért mindennemű felelősségét kizárja. Beleértve, de nem kizárólagosan a használatra képtelen állapotból, nem megfelelő működésből, meghibásodásból, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkezett kárt.

A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Amennyiben Ön bármilyen személyes adatát eljuttatja részünkre, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy adatait az ITBC a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezelje.