Az IT Business Consulting Magyarország Kft. a hazai intézményeknek és vállalkozásoknak kíván az informatika különböző területein segítséget, tanácsokat, megoldásokat nyújtani.

A cég megalapításával azt akartuk elérni, hogy felhalmozódott ismereteinkkel (több mint 15 éve az informatikában dolgozó kollégák) szaktudásunkkal és szakembereink tevékeny közreműködésével felhasználóinknak, az informatika legszélesebb területére vonatkozó megoldásokat tudjunk javasolni. Ismereteink nem korlátozódnak az informatikára, hanem közgazdasági, vállalkozás menedzsment tapasztalatainkra építve, a partner cégek teljes működését figyelembe véve állítjuk össze javaslatainkat, fogalmazzuk meg tanácsainkat.

Tevékenységi körünk az informatikai stratégiai tervezéstől, a különböző hardver és szoftver eszközöket is tartalmazó infrastruktúra megoldások tervezésén keresztül, a nyílt informatikai auditok, konzultációk és a legkülönbözőbb informatika közeli szakmai szolgáltatások (katasztrófa elhárítási tervek elkészítése, informatikai szabályzatok kidolgozása, informatikai pályázatok előkészítése és kísérése) nyújtására terjed ki.

IT MEGOLDÁSOK VÁLLALATOKNAK ÉS ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK

Az egyre bonyolultabb, összetettebb rendszerek olyan informatikai kihívást támasztanak a felhasználók elé, amely szükségessé teszi egy erre szakosodott cég bevonását. Hisszük, hogy a vállalkozások nem kizárólag különböző termékeket és szolgáltatásokat, hanem megoldásokat keresnek problémáikra, szeretnék rendszereiket jobbá, hatékonyabbá tenni. Alkalmazkodva az igényekhez hosszú távú, megbízható, minőségi és költség hatékony megoldási javaslatokat nyújtunk, gyártó független tanácsadó cégként segítünk megtalálni a legkedvezőbb termékeket, melyeket igény esetén, szakembereink működő rendszerré illesztenek össze.

Nemzetközi szabványrendszerként az ISACA (Information Systems Audit and Control Association (Információrendszer Ellenőrök Egyesülete) útmutatóit tartjuk irányadónak, mely szervezetnek tagjai is vagyunk.

Az ISACA olyan meghatározó jelentőségű nemzetközi szakmai szervezet, amely több mint 100 ország szakembereit tömöríti, az információ-technológia minden szintjén – felső- és közép vezetőket, valamint gyakorló szakembereket egyaránt. Az egyesület pozíciójából eredően egyedülálló szerepet tölt be az informatika ellenőrzési szabványok harmonizációjában. Más pénzügyi, számviteli, ellenőrzési és informatikai csoportokkal kialakított stratégiai együttműködésének köszönhetően egyedülálló módon képes összefogni az üzleti folyamatok irányításában érdekelt feleket.

Az ISACA 1969-ben alakult meg azzal a céllal, hogy kielégítse az akkor feltörekvő informatikai ágazat egyedi, sokrétű és magas technológiai igényeit. Az ISACA lépést tart a nemzetközi üzleti közösség és az informatikai szakma igényeinek fejlődésével.

A CÉL – PARTNEREINK PROBLÉMÁINAK MEGOLDÁSA

Gyártóktól függetlenül, nem egy-egy terméket akarunk eladni, hanem segítséget, tanácsot adni abban, hogy egy adott informatikai problémára milyen megoldást javasolunk. Azt, hogy ezt a megoldást mely gyártó termékeiből szeretné megvalósítani, Ügyfelünk dönti el. Mi célul a tudásunk, tapasztalatunk értékesítését tűztük ki. Természetesen szaktudásunkra alapozva javaslatot tudunk tenni, hogy mi milyen eszközökből állítanánk össze az adott rendszert. Szeretnénk szoros partneri kapcsolatot kiépíteni Ügyfeleinkkel, megismerni igényeiket és alkalmazkodni hozzájuk, személyre (cégre) szabott ajánlatokat/megoldásokat nyújtani.

Elérhetőségeink:
Mobil:+36 (20) 550-0220

SZAKTUDÁS ÉS SZAKÉRTELEM

Szellemi tőkénkre alapozva teljes körű, gyártó független megoldásokat kínálunk Partnereinknek, eltérően a termékszállító cégektől. Ismereteink nem korlátozódnak az informatikára, hanem közgazdasági, vállalkozás menedzsment tapasztalatainkra építve, a partner cégek működési sajátosságait figyelembe véve fogalmazzuk meg tanácsainkat, alkotjuk meg a szabályzati rendszereket, vagy állítjuk össze fejlesztési javaslatainkat. Nem csak árainkkal, hanem szolgáltatásainkkal, azok színvonalával szeretnénk meggyőzni, hogy hosszú távon minket válasszanak, velünk együttműködjenek.
A tanfolyamokon szerzett lexikális tudás mellett nagyon fontosnak tartjuk a mindennapos munkában szerzett tapasztalatot, szakértelmet. Ez nem csak mérnök kollégáinkra vonatkozik, hanem szakértőinkre, kereskedőinkre is. Legyen szó beruházásról, tervezésről, szoftver jogtisztaságról, licencelési politikáról vagy különböző termékek kiépítéséről, optimalizálásáról, segítségünkre bizton számíthat. Azokban az esetekben ahol ügyfeleink szükségesnek tartják, szakembereink konzultatív és outsourcing szolgáltatásokkal is kibővítik az IT támogatást.
Az IT Business Consulting Magyarország Kft. megoldásait a piacvezető cégek termékeinek ismeretében, azokra alapozva állítja össze:

• Szoftver:
Microsoft, Symantec/Veritas, McAfee, Computer Associates, Corel, Checkpoint, IBM, HPQ, Callio Technologies, WebLabs

• Hardver:
IBM, HPQ, DELL, EMC, Fujitsu-Siemens, APC, Cisco, 3COM, SMC, Nortel

STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

Eredményes tevékenységünkhöz, fejlődésünkhöz nélkülözhetetlen az erőteljes gyártói támogatás, ezért stratégiai partnereinkkel folyamatos kapcsolatot tartunk fenn, részt veszünk az általuk szervezett továbbképzéseken, szakmai fórumokon, a nyílt napokra meghívjuk ügyfeleinket is.

Az összes stratégiai partner szoftverével (operációs rendszer, szerver termékek, alkalmazások, fejlesztő eszközök, biztonsági szoftverek) licencével és telepítő készletével rendelkezünk, ezeket igény esetén bemutatjuk vagy tesztelésre telepítjük. A stratégiai partnerek legfontosabb hardver eszközeinek demó változatával is rendelkezünk, igény esetén ezeket az eszközöket használjuk a projektek tervezése és megvalósítása során.

Stratégiai Partnereink:

Cégbemutatás

 

Az IT Business Consulting Magyarország Kft. megoldásait a piacvezető cégek termékeinek ismeretében, azokra alapozva állítja össze:

• Rendszerintegrációs szolgáltatások
(projekt tervezés, tesztrendszerek, projekt implementáció, outsource)

• Informatikai rendszeraudit
(biztonsági audit, szoftver jogtisztasági vizsgálatok, szoftver-hardver készlet felmérések…)

• Szaktanácsadás
(rendszergazdai szaktanácsadás, konzultáció, tanfolyamok, help-desk…)

• Informatikai üzleti tanácsadás
(stratégiai, informatikai szabályzatok, katasztrófavédelem, üzletfolytonosság)

• Pályázati anyagok elkészítése
(beruházási terv, EU és belföldi IT pályázatok)

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Megítélésünk szerint az ITBC Magyarország olyan tapasztalatok, ismeretek, gyártói kapcsolatok és háttértámogatás birtokában van, melyek nagymértékben hozzájárulnak a projektek sikeréhez, s ezáltal egyedülállóan alkalmassá tesznek szakértői munka elvégzésére.

Szakmai tapasztalatainknak köszönhetően mára már a legjobb projekt tervezők és konzultánsok között tudhatjuk magunkat.

A projekteket cégünk a legnagyobb szakértelemmel és gondossággal kezeli. Bízunk benne, hogy Önök is kipróbálják szolgáltatásainkat, és a költség hatékonyabb, szervezettebb működés alapján egy hosszú távú kölcsönös bizalmi alapokra fektetett kapcsolat teremthető.

Üdvözlettel,

Az ITBC vezetősége