Az ITBC stratégiai partnerével együtt, vállalja a projekt menedzsment szabályainak megalkotását partnerei részére. E szabályok alapján készül a projekt menedzselés informatikai rendszere.

A rendszer alappillérei:

A projektkezelő alkalmazás projektek tevékenységének megszervezéséhez, a projektekhez tartozó feladatok kiosztásához, illetve számonkéréséhez nyújt segítséget.
A projektek, feladatok hierarchikusan szervezettek.
A legmagasabb szinten a téma van, mely az alkalmazást használó cég tevékenységének egy-egy részterületét öleli fel. Jellemzője, hogy általában nincs a tevékenységi körnek kezdete és befejezése, az alkalmazó cég folyamatosan végzi.
A témákat projektekre bontjuk, melyek egy konkrét cél elérését célzó tevékenységek összessége. Általában meghatározható a projekt kezdete és határideje is.
Témához és projekthez konkrét feladatokat lehet definiálni, melynek van kezdete és határideje, valamint felelős végrehajtója is.
Az alkalmazásban lehetőség van célok meghatározására, mely a témától és projekttől független fogalom, konkrét feladatokhoz rendelhető. Így lehetőségünk van a stratégiai döntések megvalósításához konkrét feladatokat rendelni.
A rendszer figyeli a határidőket és a felelősöket. Értesítéseket generálhatunk a feladatok kiosztásakor nem csak a felelősöknek, hanem az úgynevezett érintetteknek is.
Folyamatosan ellenőrizhető a feladat állapota, amely megmutatja, hogy a feladat végrehajtása milyen stádiumban van. A rendszer alkalmazása segíti a napi munkák szervezését és a feladatok, projektek állapotának követését.

Közép- és felsővezetőknek ajánljuk.