Minőségpolitikánk

Célunk, hogy ügyfeleink jelenlegi és jövőbeli informatikai igényeit a lehető legmagasabb szinten támogassuk, tevékenységünkkel elősegítsük informatikai rendszerük magasabb szintű kihasználtságát, biztonságát. Célunk, hogy ügyfeleink informatikai rendszere és annak használata minél jobban elősegítse üzleti céljaik megvalósítását.

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon üzleti partnereink elégedettségéhez.

Tevékenységünk megköveteli, hogy mind a legmodernebb eszközök, mind az új technológiák ismeretére, igen nagy hangsúlyt fektessünk, így szakembereink felkészültségüket minősítések megszerzésével is igazolják.

Tevékenységünk középpontjában az ügyfél áll. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.

Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett.

Elkötelezettségünket mutatja, hogy folyamatban van cégünk felkészítése az MSZ EN ISO 9001:2001, ISO 27001 szabvány szerinti minősítésre, ami igazolja és biztosítja szolgáltatásaink folyamatosan magas minőségét, valamint fejlesztését.